Despre Noi

Scurt istoric

Scurt istoric

Deja o companie cu traditie, Profilo este în prezent un jucător important pe piata de mobilier din Romania. Ne-am bazat întotdeauna viziunea pe contopirea calitatii materialelor cu liniile moderne de desing si stilul de viață contemporan. Si cum nevoile individuale sunt atat de diversificate ne-am adaptat si imbunatatit continuu, am construit o echipa orientata spre gasirea nevoilor fiecarui client si transpunerea acestor nevoi cat mai fidel in mobilarea spatiului de care acesta dispune. Astfel, am reusit sa devenim un brand de referinta printre producatorii din Romania. Putem spune cu mandrie ca, la ora actuala numele Profilo, pentru toti cei ce ne cunosc, inseamna in primul rand calitate.
Ce facem

Ce facem

Noua, celor de la Profilo ne place sa credem ca facem mobila pentru tine. Nu este o mobila pe care o iei de-a gata si incerci sa o potrivesti in spatiul pe care il ai la dispozitie. Este acea mobila care te astepti sa fie acolo unde intinzi mana sau iti indrepti privirea. Este o mobila frumoasa, cu grad inalt de finisare, dar formata din module care ne permit sa fim, la randul nostru, eficienti si sa oferim calitate garantata.
De ce noi

De ce noi

Nu pretindem ca suntem perfecti, dar facem tot ce ne sta in putinta ca mobilierul Profilo sa atinga perfectiunea. In fiecare zi luam contact cu experiente noi, experiente ce vin din nevoile si dorintele clientilor nostri. Pentru a satisface una din nevoile principale ale clientilor Profilo – calitatea ridicata – investim continuu in utilaje performante si software dedicat de productiei si design. Folosim materie prima de cea mai buna calitate, fie ca provine de pe piata interna, de la importatori specializati (60%), sau din import direct din Italia, Germania si Austria.

Cateva Cifre

Case mobilate

Clienti multumiti

16 ani de experienta

Echipa

  • Ioana Nita
  • Ionut Iancu
  • Alexandra Marinof
  • Cristina Uzun
  • George Uzun

 Designer

 

Absolventa a Facultatii de Industria Lemnului, face parte din echipa Profilo din anul 2016. Este pasionata de design si fotografie. Atenta la cele mai mici detalii, Ioana gaseste intotdeauna raspunsul potrivit la orice provocare.

Client Service

 

Absolvent al Facultatii de Drept, face parte din echipa noastra din anul 2006. El este liantul intre clientii care nu gasesc timp sa vina la showroom - pentru o discutie constructiva – si designerul care se ocupa de proiect.

·         Marketing & Sales Manager

 

Absolventa a Universitatii Politehnica Bucuresti este alaturi de echipa Profilo din anul 2010. Iubeste echilibrul si frumosul. Ii place sa inteleaga cum functioneaza lucrurile si logica din tot ce o inconjoara. Este pasionata de carti, calatorii, copii si natura.

Designer

 

Absolventa a Facultatii de Design Industrial-UNITEH, face parte din echipa Profilo din anul 2006. Este pasionata de arta, indeosebi de pictura. Designer de mobilier cu experienta, Cristina reuseste intotdeauna sa gaseasca solutia in orice provocare.

Director General

 

Absolvent al Academiei de Studii Economice este pasionat de mobila, si de tot ce este nou in domeniu. Proiectele speciale sunt intotdeauna o provocare pentru el, cauta si gaseste solutii astfel incat vizualul sa fie intotdeauna sustinut si de fezabil.

Servicii

Consultanta

Ne propunem sa te simti cu adevarat bine la tine acasa. Sa simti ca acolo este oaza te de liniste. Suntem constienti ca pentru confortul fizic si vizual, pentru o stare de bine, este nevoie sa intelegem cat mai bine dorintele, nevoile si gusturile fiecaruia in parte. De aceea, impreuna cu tine, pas cu pas, incercam sa gasim cat mai multe detalii functionale si de design. Dorim ca aceste detalii sa reflecte personalitatea, gusturile si necesitatile tale si in final sa iti propunem “mobila inspirata de tine”.

Design

La Profilo, designul a fost si va fi întotdeauna o parte intrinsecă a procesului de productie a mobilierului. Echipa de designeri are ca obiectiv principal transpunerea tuturor nevoilor si dorintelor tale in propuneri de mobilare moderne, functionale si fiabile. Suntem intotdeauna in pas cu cele mai noi tendinte in domeniu si incercam sa imbinam aceste tendinte cu cele mai moderne materiale.

Proiectare

Serviciul de proiectare este o parte esentiala in procesul de productie. Proiectantii Profilo se asigura ca toate produsele propuse de designerii nostri sa fie sigure si sa reziste in timp. Fiecare piesa de mobilier in parte este atent gandita, calculata si testata.

Livrare

Produsele sunt ambalate corespunzator pentru transport si livrate la tine cu cea mai mare grija. Poti opta intre a ridica produsul comandat de la sediul nostru sau de a beneficia de serviciul de livrare contra cost.Transportul mobilei la domiciliu va fi programat in functie de graficul intern de livrari. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat rapid, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care tu ai domiciliul sau sediul.

Montaj

Echipa noastra de montatori te ajuta cu cea mai mare placere sa ai in casa mobilierul functional, montat si reglat corect. In cazul in care alegi sa nu iti montam noi mobilierul, iti recomandam ca montajul sa fie facut de o echipa de profesionisti. Daca nu ai inclinatii tehnice si rabdare pentru reglaje, mobilierul care este reglat in fabrica pe pardoseala perfect dreapta, este posibil ca la tine acasa sa nu se aseze la fel de bine. Si aici ai nevoie de experienta profesionistilor.

Garantie

Selecția accesoriilor si materialelor, prelucrarea lor atenta si testarea lor este estentiala. Garantia calitatii este data in primul rand de modul de prelucrarea a materiei prime, de atentia pentru detalii. Pentru noi este foarte important sa nu avem interventii asupra mobilierului dupa montaj. Acest lucru ne ajuta foarte mult in optimizarea costurilor. Preferam sa executam fiecare piesa cu grija, sa o testam inainte de livrare, astfel incat sa nu mai fie necesare drumuri unterioare. Acest mod de gandire ne impinge catre o garantie a calitatii care a facut din mobilierul Profilo un mobilier de cea mai buna calitate.

Proiecte Realizate

Proiect 1

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eros dui, tristique suscipit faucibus vel, scelerisque non lorem. Vivamus at ullamcorper risus. Morbi vitae consequat est. In nec dapibus lacus. Sed vitae eros non ex viverra dapibus in at massa. Nulla vel enim lobortis, commodo risus id, tincidunt justo. Donec sed facilisis ex. Ut at ante diam. Duis non venenatis risus. Maecenas efficitur hendrerit arcu, a molestie mauris ullamcorper vel.

Proiect 2

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eros dui, tristique suscipit faucibus vel, scelerisque non lorem. Vivamus at ullamcorper risus. Morbi vitae consequat est. In nec dapibus lacus. Sed vitae eros non ex viverra dapibus in at massa. Nulla vel enim lobortis, commodo risus id, tincidunt justo. Donec sed facilisis ex. Ut at ante diam. Duis non venenatis risus. Maecenas efficitur hendrerit arcu, a molestie mauris ullamcorper vel.

Produs 3

 dsadasdasdsa